top of page
Zoeken

NIEUW BESTUURSLID HBV LOON OP ZAND
Ik ben Diny Bet. Van oorsprong een Noord-Hollandse, zo'n 25 jaar een Loonse en sinds 27 januari 2023 huurder van een Casade-woning in Kaatsheuvel. De verhuizing en het bezig zijn met opruimen en opnieuw beginnen, maakten dat ik zin had om Kaatsheuvel beter leren kennen en om weer bestuurswerk te gaan doen. Bij de HBV komt dit samen.


Mijn drive is 'De wereld een beetje beter maken'. Dit klinkt misschien groot(s), maar ik hou van Meedenken om er daarna ook wat Mee te doen. In de praktijk komt het er op neer dat ik kritisch ben als het gaat om slecht lopende processen waar mensen last van ondervinden. Dat ik graag mee wil denken over hoe dit te kunnen verbeteren. En dat ik vervolgens ook graag mee wil helpen om die verbetering te realiseren. Volgens mij kan ik hiermee goed uit de voeten bij de HBV Loon op Zand!


Want bij de HBV komen allerlei soorten vragen van huurders die vaak gaan over zaken waar onduidelijkheid of onzekerheid over is. Er zijn dan ook verschillende werkgroepen binnen de HBV en de SHC waar per onderwerpsgebied wordt meegedacht over oplossingen en waar wordt bemiddeld voor verbeteringen. Denk bijvoorbeeld aan huurdersvragen over Huurverhoging, Sloopbesluiten, (achterstallig) Onderhoud, Zonnepanelen of de Meerjarenbegroting van Casade. 

Als nieuwkomer leer ik van de 'oude rotten in het vak', van hun kennis en ervaring. Ik heb in korte tijd al veel van hen geleerd. 


Kortom: HBV-werk is voor erg leerzaam, nuttig en ook nog gezellig waardoor ik Kaatsheuvel en meer mensen leer kennen!


Spreekt mijn enthousiasme jou aan? Laat je horen! Er is nog plaats voor nieuwe meedenkers- en doeners! :)

6 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page