top of page
Zoeken

prestatieafspraken voor 2024Op 14 december om 9.00 in de ochtend hebben de voorzitters van de lokale HBV’s de jaarlijkse Prestatieafspraken getekend.


Ieder jaar beleggen de lokale HBV’s , beleidsmedewerkers van de gemeentens Dongen Loon op Zand en Waalwijk en medewerkers van Casade een aantal bijeenkomsten. Dit om te komen tot goede afspraken rond alles wat te maken heeft met de huurders van Casade, dus ook voor U als huurder!


Dit alles heeft betrekking op bijvoorbeeld nieuwbouw, verduurzaming, leefomgeving, veiligheid ect. Zodra de lokale HBV’s, gemeentes en Casade elkaar hebben kunnen vinden, worden de Prestatieafspraken getekend voor een jaar om vervolgens in 2024  te bekijken hoe het is gelopen en of de gemaakte afspraken zijn nagekomen.De Prestatieafspraken zorgen ervoor dat wij elkaar scherp kunnen houden ten gunste van onze huurders. Is uw belangstelling gewekt om inhoudelijk de Prestatieafspraken in te zien, ga dan naar de site van Casade daar staat het stuk, getekend en wel voor u beschikbaar.


Groetjes, namens het bestuur van de HBV Loon op Zand.
Ank Fransen

7 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page