top of page
Zoeken

ondertekening afspraken gemeentehuis

Bijgewerkt op: 18 aug. 2022Ieder jaar maakt jullie HBV, samen met de lokale HBV’s van Waalwijk en Dongen Prestatieafspraken met de gemeentes waar de HBV’s onder vallen.

In deze week hebben Kees en Ank deze jaarlijkse bijeenkomst bezocht. Dit om gezamenlijk te bezien wat er gebeurd is, daarbij kijkend naar de prestatieafspraken van 2022.


Tijdens deze eerste bijeenkomst is aan de HBV’s door de medewerkers van Casade beloofd dat er een overzicht richting de lokale HBV’s gaat komen. Dit overzicht maakt inzichtelijk welke projecten Casade per gemeente op de rit heeft staan. Er volgen nog twee afspraken voordat de Prestatieafspraken worden ondertekend.


Duidelijk is dat binnen onze gemeente diversen projecten staan te gebeuren met als startpunt begin 2023. Uiteraard zijn wij in de beginfase van deze projecten. Als HBV ben je betrokken, maar kunnen/ mogen dit nog niet delen omdat er nog talloze zaken zijn die op voorhand nog geregeld moeten worden. Denk bijvoorbeeld aan het leveren van onderdelen, zonnepanelen en bouwmaterialen. Hiervoor gelden forse wachttijden, maar dat is jullie vast niet onbekend.


De HBV blijft jullie via het kopje NIEUWS op de hoogte houden, bezoek daarom onze website regelmatig, dan ben en blijf je op de hoogte.


Namens de HBV Loon op Zand


Ank Fransen van Bavel.Prestatieafspraken 2022-2026 ondertekend
.pdf
Download PDF • 3.79MB

15 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page